Kurva


Zo Spánku ma vytrhol akýsi hluk na chodbe. Pozrel som na hodiny, bolo pol tretej v noci. >Pššt, zobudíš celý dom!<, počul som mamu vravieť. S kým sa to baví? Mama sa rozviedla, keď som mal jedenásť a odvtedy mala len vzťahy na jednu noc. Len to nie, len nie ďaľšieho chlapa, pomyslel som si. Liezlo mi to krkom, najmä, ak som ich druhý deň stretol. No zároveň ma to aj vzrušovalo. Mama po rozvode klesla až na dno. Začala piť a stretávať sa s pochybnými ľuďmi. Vystriedala množstvo zamestnaní aj chlapov. Už tri mesiace bola bez práce, no namiesto zháňania nejakej, chodievala skoro každý večer von a do večera vyspávala. Počul som tlmený rozhovor, avšak obsahu som nerozumel. O chvíľku sa pohla kľučka a do mojej izby nakukla mama. Robil som sa, že spím, takže hneď zase odišla, ostala len aróma alkoholu. Vstal som a potichu otvoril dvere. V maminej spálni sa svietilo. Potichu som sa priplížil k dverám a nazrel cez klúčovú dierku. Mama klačala u postele a fajčila ho asi tridsaťročnému chlapovi, ktorý bol poriadne opitý, lebo sa tackal zo strany na stranu. Mama bola len v n
ohavičkách a velké prsia jej viseli. Mala krásne štvorky s veľkými tmavými bradavkami. Zrazu prestala a povedala, že to nemá cenu. Nevedel som, čo sa deje, kým som si nevšimol, že mu nestojí. >Priveľa si toho vypil, takto to nepôjde<, povedala a obliekla si župan.
>Ale pôjde! Proste nevieš fajčiť! Myslíš, že som ti zaplatil za nič?<, chlap bol zjavne pekne nasraný.
>Bež domov, prosím ťa! Nechcem nič. Spravíme to, až budeš môcť. Hlavne sa stíš.<
>Hovno! Na tvojho fagana seriem! Pekne mi ho dáš do pozoru, ty kurva!< a ľahol si na posteľ. Mama sa znovu pustila do dieľa, ale videl som, že znova bez úspechu. Hlavu som mu nevidel, bola mimo zorného poľa. Mama zrazu prestala, postavila sa a pozerala naňho. Videl som, ako sa mu dvíha a klesá hruď a o chvíľu sa ozvalo aj chrápanie. Mama sa zrazu pohla smerom ku dverám. Rýchlo som prebehol nazad do izby. Myšlienky mi behali ako bláznivé. Tak moja mama je kurva! Šuká za peniaze! Bol som v šoku. Preto už ani nehľadá robotu! Zrazu sa zažalo v kuchyni, ktorá susedí s mojou izbou. Počul som ju otvárať dvere na chladničke a cinkanie skla. Zrejme si dáva pár panákov na nervy. Už som to nevydržal a vošiel do kuchyne. Mama sedela za stolom v župane, ktorý som jej dal pod stromček a v ruke pohár.
>Čo sa deje mami?<, spýtal som sa rozospato.
>Nič, zlatko. Prišiel kamarát, dovolila som mu u nás prespať. Nebude ti vadiť, ak by som spala dnes u teba? Ráno odíde.<, klamala mi.
>Jasné, že môžeš. A nepi už, prosím ťa.<
Vstala a objala ma. >Ty si môj miláčik. Čo by som si bez teba počala?<
Chvíľu sa na mňa tiskla a ja som cítil, že začínam dole tuhnúť. Neviem, či to cítila aj ona, ale odtiahla sa, čím sa jej pootvoril župan a mne sa tak naskytol výhľad na jej prsia. Pozerala na mňa a pomaly si ho uviazala. >Tak poďme, nech neponocuješ.< Zhasla svetlo a išli sem do izby. Počul ako si vyzliekla župan a ľahla si k stene. Ja som si priľahol a zacítil teplo jej tela. ľahla si tak nešťastne, že som cítil jej prsia na ramene. Príliš ma to vzrušovalo a tak som nemohol zaspať, zato pripitá mama zaspala prakticky okamžite. Dokonca pochrapkávala. Dostal som hriešny nápad, ktorý bol rovnako ako nespavosť, dôsledkom vzrušenia. Opatrne som vstal a prikryl jej hlavu tričkom. Potom som zažal malú lampičku, ktorá vydávala len jemné svetlo. Pomaličky som z nej začal sťahovať paplón. Keď už bola celá odkrytá, postavil som sa nad ňu a začal si ho honiť. Strašne ma to vzrušovalo, no po chvíli som chcel niečo viac. Nahol som sa nad ňu a jemne jej oblizol bradavku. Počkal som a keď nereagovala, pokračoval som a pritom si ho stále honil. To, že sa nezobudila, ma povzbudilo. Kľakol som si a priložil tvár k jej nohavičkám. Zacítil som vôňu jej pičky. Jemne som jej začal lízať nohavičky. Odpoveďou mi bol
o hlboké dýchanie. Bál som sa jej ich dať dole, aby sa nezobudila. Okrem toho som nevedel ako jej ich dať nazad bez toho, aby som ju zobudil. Tak som aspoň opatrne nadvihol lem nohavičiek a dal ich nabok. Pre očami sa mi objavil čierny trojuholník, avšak okolo pičky bola oholená. Začal som ju opäť lízať najjemnejšie ako to šlo. Úplne som stratil pojem o čase, keď som si uvedomil, že to, čo počujem nie je dýchanie spiaceho človeka. Boli to vzdychy. Od ľaknutia som prestal a pozrel na mamu. Až teraz si odokryla tvár a pozrela na mňa. >Dokonči, čo si začal< povedala. Nebolo mi treba hovoriť dva krát. Stiahol som jej nohavičky, ochotne nadvihla panvu. Opäť som ju začal lízať, tentoraz už naplno. Rukami som jej roztiahol pysky a odhalil naliaty poštevák. Keď som ho prelízol, mama se celá prehla s hlasným vzdychom.
>Poď už do mňa, ty môj chlap! Poď do mamičky!<
Naľahol som na ňu a s pomocou jej ruky som do nej vnikol. Mama hlasno vzdychla, až som mal strach, aby nezobudila toho chlapa. Bol som tak nadržaný, že po pár pohyboch to už na mňa prišlo. Chcel som ho vytiahnuť, no mama ma chytila za zadok a nedovolila mi to. >Vystriekaj to všetko do mamičky...áno synček, striekaj!<
Napumpoval som to všetko do jej pičky. Keď som ho vytiahol a ľahol si na chrbát, mama si klakla a začala mi ho olizovať. Behom chvíle mi opäť stál. Mama si nadomňa čupla a pomaly sa nabodla. Začala na mne divoko jazdiť, zatiaľ čo som jej stískal tie jej veľké kozy, ktoré skákali v rytme prírazov. Tentoraz som bol už odolnejší a tak som vydržal, než to na mamu prišlo. Zavrela oči, pootvorila ústa a začala tak rýchlo prirážať, až ma opäť priviedla k orgazmu. Spravili sme sa zároveň, ja s jej bradavkou v ústach. Od tej noci sa mama stala aj mojou kurvou, s tým rozdielom, že ja som to mal zadarmo.