Dovolenka s mamou


Per tromi rokmi som sa rozviedla s manželom, po tom, ako som zistila, že má románik so svojou mladou sekretárkou. Ani sa nesnažil zapierať. Láska vymizla už dávno a keďže sme sa na financiách dohodli v kľude, rozvod som veľmi neprežívala. Viac ma trápil môj sedemnásťročný syn Tomáš, ktorý s otcom dobre vychádzal. Ale prekvapil ma, keď povedal, že to chápe a že je hlavne rád, že nevznikli problémy, pretože nás má rád oboch. Vtedy som si prvý raz uvedomila, že už je to mladý muž a nie chlapec. Manžel má prosperujúcu firmu s nábytkom, ktorú sme spolu založili, takže som kľudne mohla zostať doma s peniazmi, ktoré od neho dostávam. Na leto som si naplánovala dovolenku s kamarátkou, ktorá bola tiež rozvedená hoci o niečo dlhšie. Už som sa tešila na babskú jazdu, ale všetko sa zmenilo, keď pár dní pred odjazdom ochorela. Povedla som Tomášovi, že bude musieť ísť so mnou, lebo nemám s kým ísť. Videla som, že mu to nie je po chuti, mal priateľku a zrejme plánoval využiť prázdneho domu! . Ale pochopil to a tak sme v piatok ráno odleteli do Španielska. Poobede už sme boli ubytovaní a vyrazili na pláž. Tešila som sa až sa predvediem v nových plavkách, ktoré som si kúpila. Sadli mi ako uliate. Za postavu sa rozhodne hanbiť nemusím, pravidelným cvičením si ju udržujem v stálej forme. >Tak čo povieš na plavky?<, spýtala som sa syna.
>Si z roka na rok krajšia, mami. Veľmi ti pristanú.<, povedal a obdivne si ma premeriaval. Lahla som si a vychutnávala príjemné teplo, ktoré u nás tak chýba. Tomáš šiel hneď do vody, a ako išiel, uvedomila som si, aký je to pekný chlapec, celý po otcovi. Vysoký, vyšportovaná postava, čierne vlasy a prenikavé modré oči. Veľa krát som si všimla, ako naňho dievčatá a ženy so záľubou pozerajú. Skočila som si do baru po koktejl a začítala sa do knihy. Bola to ľúbostná kniha s veľmi dobre opísanými erotickými pasážami. Po jednej takej som zistila, že začínam vlhnúť. Slnko a koktejl mali na tom tiež nemalú zásluhu. Zavrela som oči s predstavou milovania na pláži. Nemilovala som sa dva roky, od rozvodu len raz a bolo to dosť nevydarené. Vtom prišiel Tomáš a začal ma volať do vody. Stekala z neho voda a plavecké kraťase mu voda prilepila na telo. Jasne som videla obrysy jeho penisu. Vyrazila mi dych jeho dĺžka, v kľude mal skoro pätnásť centimetrov. Vyhovorila som sa, že už je neskor!
o, že aj tak o chvíľu už pôjdeme a nestihla by som uschnúť. Pokrčil ramenami a bežal späť do vody. Pozerala som za ním a prvý raz ma napadla tá hriešna myšlienka. Milovanie s vlastným synom! Obliala ma vlna vzrušenia, nečakane silná a krásna. Mala som sto chutí plne sa oddať fantázii a po čase si opäť privodiť orgazmus. Na pláži však bolo priveľa ľudí a tak som sa neodvážila dotknúť sa ani cez plavky. Podišla som k moru a zamávala na Tomáša, aby prišiel bližšie. >Už som z toho slnka unavená, pôjdem na hotel. Nebuď dlho a dávaj si pozor, dobre?<, povedala som a pri pohľade naňho som túžila už byť osamote.
>Počkaj. Ja už tiež pôjdem, myslím, že na dnes stačilo.<, povedal s úsmevom.
To mi narušilo plán, ale uvedomila som si, že sprcha tiež nie je zlá cesta na uspokojenie môjho libida. Tomáš sa poutieral, osušku si omotal okolo pásu a vyzliekol mokré kraťase. Vzpomenula som si, ako som ho kedysi kryla pred cudzími zrakmi ako dieťa. Ako rada by som to dnes zopakovala a nakukla cez osušku. Moje vzrušenie bolo čím ďalej silnejšie a ja už som sa nemohla dočkať. Keď sme prišli na izbu, než som sa nadiala, vkĺzol Tomáš do kúpelne a zavrel. O chvíľku som začula prúd sprchy. Napadla ma hriešna myšlienka, ktorej som nemohla odolať. V kúpelni bol aj záchod a to som chcela využiť. >Tomáško, budeš tam ešte dlho? Potrebujem sa vycikať! Už to asi nevydržím...<
>Teraz som si našampónoval vlasy!<, odvetil.
>Jéj, ale ja musím! Tak sa otoč, dobre?<, viac som nečakala a vošla dnu. Stál ku mne bokom a hoci sa rýchlo otočil, stihla som zazrieť jeho stoporený penis. Bože, mal cez dvadsať centimetrov! Stál ku mne chrbtom, takže som videla jeho malú svalnatú riťku. Stiahla som si plavky a sadla si. Ako som bola nižšie, zbadala som mu medzi stehnami vajíčka. Ruka mi zbehla medzi stehná, prst ľahko vkĺzol medzi naliate otvorené pysky. Cítila som lepkavú šťavu v takom množstve, až ma to prekvapilo. Jemne som si trela ryhu a krúžila okolo klitorisu, zatia+ čo som ho pozorovala. Mala som sto chutí prísť k nemu a začať ho láskať. Vtom sa obzrel a zbadal, že sa pozerám.
>Čo je mami? Prečo sa pozeráš?<, povedal nervózne.
>Snáď sa nehanbíš, prosím ťa...veď som tvoja mama. Pre mňa si najkrajší na svete. A okrem toho, nemáš sa za čo hanbiť.<
>Nie preto. Ale mám taký menší problém a to, že tu predo mnou cikáš, mi v tom veľmi nepomáha.<
>Nepovedala by som, že je menší. Skôr naopak<, povedala som s úsmevom. Pozrel na mňa a krásne sa usmial. Vstala som a tak som mu poskytla pohľad na moju pičku, ktorú zdobil len jemný pásik chĺpkov. Pozeral na ňu a nevedel odtrhnúť oči. Stála som tak a pozerala naňho.
>Páčim sa ti?<, spýtala som sa a stála pred ním s nohavičkami stiahnutými na kolenách.
>Ach...mami. Áno, páčiš.<, povedal a nevedomky sa otočil tvárou ku mne. Videla som ako sa jeho vták týči smerom ku mne, naliaty a tvrdý.
>Vzrušujem ťa? Povedz...<
>Strašne. Si krásna.<
Stála som tam s rukou v klíne a spustenými nohavičkami. Tomáš vzdychol, keď videl ako si ju dráždim. Chytil si ho do ruky a začal pomaly honiť. Bolo to vzrušujúce, stáť oproti sebe a ukájať sa. Rozopla som si podprsenku a sledovala jeho reakciu, keď moje trojky vyskočili von. Vždy som bola na svoje prsia hrdá. Mali pekný tvar, nad ktorým sa rozplývali všetci moji bývalí. Tomáš silno vzdychol. Mal pootvorené ústa a chlípny pohľad. Stiahla som si aj nohavičky, ale než som ich stihla pustiť, Tomáš načiahol ruku. Podala som mu ich a pozerala, ako si ich pritisol k tvári. Zavrel oči a voňal ich. Museli byť celé nasiaknuté mojimi šťavami. Otvoril oči, pozrel na mňa a začal ich pomaly a precítene lízať, pričom si ho stále honil. Podišla som bližšie a vstúpila k nemu do sprchy. Začali sme sa bozkávať, jazyky sa nám prepletali a ja som na bruchu cítila jeho tvrdý penis. Jemne som mu ho chytila a začala honiť, no bozkať sme sa neprestali. Už len to bozkávanie ma vzrušovalo viac než po! sledný sex, čo som zažila. Kľakla som si a vzala ho do úst. Jazykom som kmitala po uzdičke a rukou ho honila. Tomáš opäť začal lízať moje nohavičky. Masírovala som mu vajcia, sala žaluď a honila. O chvíľku naznačil, aby som sa postavila. Jednou rukou ma chytil za zadok a druhou za prs. Silno ho stisol a začal mi sať bradavku. >Áách...mami, ty máš tak krásne prsia<, vzdychal. Zaklonila som hlavu a vychutnávala si to. Voda nám stekala po mokrých, lesklých telách a odplavovala únavu a výčitky. Jeho ruka zablúdila medzi moje stehná a začala mi láskať pičku. Bolo vidieť, že už má nejaké skúsenosti. Jemne vnikol dnu prstom a po chvíli pridal ďaľší. Ako jeho prsty vnikali dnu a von, jeho dlaň narážala do citlivého pošteváčku. Vyšmykla som sa mu, otočila sa k nemu zadkom a oprela o stenu. Roztiahla som nohy a vystrčila zadok.
>Poď synček, tvoja mamička to veľmi chce....chce, aby si jej to urobil...<, lákala som ho.
Vnikol do mňa celý na doraz. Cítila som, že ma celú vyplnil. Pevne si ma chytil za boky a začal prirážať až to plieskalo. Začala som vzdychať, takú slasť som ešte nepoznala. Prsia mi skákali v rytme prírazov a narážali do steny. Chcela som ho však cítiť celého, jeho váhu, jeho vôňu! Jemným pohybom som ho nechala vykĺznuť a za ruku ho odviedla na posteľ. Povedala som mu nech si ľahne a postavila sa nad neho. Stál mu ako svieca. Pozeral na mňa zospodu, ako si pomaly čupám a zasúvam si jeho vtáka do pičky. Začala som jazdiť a Tomáš mi lízal bradavky a rozťahoval polky. >Strč mi tam prst...namaž si ho a strč ho mamičke do zadku!<, prikázala som mu. Neváhal a o chvilku neskôr už som cítila ako mi pomaly vniká do zadnej dierky. Bola som u vytrženia, pičku zaplňoval jeho veľký vták, v zadnej dierke prst a môj syn prisatý na prsiach. Vedela som, že už niet návratu, že o chvíľku budem.
>Ja už to nevydržím...už budem<, vzdychal.
>Poď, vystriekaj to všetko do mňa! Chcem cítiť tvoje semeno...striekaj do mamičky!<, kričala som.
>Sprav to pre mňa, aj ja už budem...chcem, aby si do mňa všetko vystriekal, miláčik!<
Zrýchlovala som tempo, keď som ucítila ako mi celou stisol zadok. Z jeho hrdla vychádzali hlboké vzdychy a ja som cítila jeho sťahy, ktoré do mňa pumpovali jeho horúce semeno. Nemohla som to vydržať, a ani nechcela, všetko to bolo také vzrušujúce! Vtom prišiel prvý kŕč slasti, silný nával, aký som nezažila. Z niekoľkých minút si nič nepamätám, len čistú rozkoš ako z iného sveta. Vyčerpaná som klesla na synovu hruď a oddychovala. Jeho penis bol stále vo mne a pomaly klesal. Tomáš ma bozkal na krku a hladil po chrbáte. >Páčilo sa ti to?<, pýtal sa ma.
>Ako nikdy. Bolo to nádherné!<
>Ja ťa milujem, mami. Si najlepšia. Nikdy som nič také necítil.<
>Aj ja ťa milujem, zlatko.<
Jeho penis zo mňa vykĺzol a o chvíľku sme vyčerpaní zaspali.